Facilități

Ce mâncăm la Pensiunea Anotimpuri?


Micul dejun inclus uimește prin diversitate și prin preparatele autohtone. Gazdele aprovizionează pensiunea cu o selecție de dulcețuri din producția personală și se asigură că aleg mereu cele mai alese produse, de la producători locali. În zilele de sărbătoare, bufetul de mic dejun se transformă într-o masă festivă, delicioasă și tradițională.

Restaurant cu circuit închis:
Grupurile organizate pot beneficia de oferta noastră de catering: 3 mese delicioase pe zi, din confortul pensiunii noastre, ideal pentru tabere de copii sau team building-uri. Scrie-ne și hai să gândim împreună meniul! Bucătarii noștrii sunt pregătiți!

Recomandările noastre:
Restaurant Dragului și Restaurant Vânătorul

Grupuri, tabere și team building-uri


Pensiunea noastră are capacitatea de a găzdui grupuri de până la 30 de persoane. Atât spațiile interioare, cât și zonele exterioare sunt excelente pentru a stimula imaginația organizatorilor și a facilitatorilor de experiențe!

Până acum, ne-au călcat pragul numeroase tabere de copii - de iarnă și de vară; tabere de actorie, dans și muzică; organizatori de simpozioane; retreat-uri de odihnă; echipe din diferite domenii de activitate, familii ce și-au serbat evenimentele importante într-un cadru restrans si intim, și mulți alții. Astfel, am co-creat împreună cu oaspeții noștrii momente de neuitat, la înălțime!

Vă așteptăm să ne însuflețiți spațiul cu minunatele voastre activități de grup!

Agrement


Pârtia este la o aruncătură de băț! De la Pensiunea Anotimpuri ajungi în 5-7 minute de mers pe jos la toate instalațiile disponibile din Predeal, așa că poți ieși de la noi deja echipat pentru distracție pe zăpadă!

La centrul nostru de închiriere echipament sportiv vei găsi tot ce ai nevoie pentru a experimenta extazul alunecării pe zăpadă, de la săniuțe, la echipamente de schi și snowboard complete, potrivite pentru începători sau experimentați.

Pentru cei la început de drum sau pentru cei ce vor să-și perfecționeze stilul, colegii noștrii de la Școala de Schi vor fi aici pe tot parcursul sezonului de iarnă, disponibili pentru ore particulare sau de grup, de schi și snowboard. Pregătește-ți hainele de iarnă, de restul ne ocupăm noi!

Sală de conferințe


Pensiunea Anotimpuri nu este doar despre relaxare și agrement, ci este locul potrivit și pentru afaceri, seminarii și sesiuni de formare. În perioada de extrasezon (primăvară - toamnă), sala de închirieri echipamente sportive capătă o altă întrebuințare.

Ea devine o sală de conferințe cu configurări flexibile, ce va satisface nevoile profesionale ale oaspeților noștrii. Spațiul poate fi dotat cu mese și scaune, echipament de proiecție cu videoproiector, flipchart și sonorizare.

Pauzele de cafea la susurul râului și plimbările în natură vor face din evenimentul vostru mixul perfect echilibrat între acțiune și recreere. Solicită oferta!

Lista facilitati

CONFORT

ACCESABILITATE

EXTERIOR

LIVING & BUCATARIE

UTILE