LOCATIE

Va doriti o evadare,  o vacanta relaxanta, intr-un loc idilic,  o zona pitoreasca, cu un climat agreabil, fara poluare.

Va doriti odihna, soare, posibilitati de agrement, excursii  turistice dar si posibilitatea practicarii sporturilor de iarna.

Ati gasit solutia: orasul- statiune Predeal le are si le ofera pe toate.

La 140 de km de capitala, asezat in centrul tarii, Predealul este strabatut de drumul European E60 si de calea ferata ce leaga capitala de Europa.

Datorita asezarii sale la cea mai mare altitudine din tara, intre 1040 si 1110 m, Predealul se bucura de un numar mare de  zile insorite, intr-un climat sub-alpin cu ierni  blande si veri racoroase.

Bioclimatul statiunii este unul stimulator pentru procesele metabolice, fiind avantajat atat de aerul pur cat si de absenta vanturilor puternice si de umiditatea excesiva.

ACCES:

Pensiunea  Anotimpuri se afla intr-o zona izolata, linistita, puternic  ozonata, nepoluata, la poalele Clabucetului, la numai 100 de metri de partia de schi Clabucet Sosire si la numai 100 de metri de telescaun.

Puteti ajunge in centrul  orasului in  10 minute de mers pe jos.

Totodata, pensiunea este un punct de plecare in splendide excursii montane de o zi de unde puteti admira toata frumusetea  muntilor  din imprejurimi: Muntii Piatra Mare, Muntii Postavaru, Muntii Baiului si Muntii Bucegi.

Pentru a ajunge la Pensiunea Anotimpuri  se intra de pe DN1(E60) pe sub pod inspre partia de schi si se vede pe partea stanga din  intersectia cu drumul care urca spre platoul din fata cabanei Clabucet.

Rezervare hotel Predeal
Nume:
E-mail:
Telefon:
Data sosirii:
Nr. zile:
Nr. persoane:
Comentarii: